Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи се изказа изключително

...
Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи се изказа изключително
Коментари Харесай

Президентът на ПСЖ: Хората в Украйна умират, нямат къде да спят, а ние говорим за Суперлига

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи се изрече извънредно сериозно за трите клуба - Реал Мадрид, Барселона и Ювентус, които към момента поддържат концепцията и са последните отбори, които към момента не са се отказали от концепцията за европейска Суперлига. Самият Ал-Хелаифи бе срещу концепцията през цялото време, а парижани не се причислиха към концепцията, въпреки да са получили публична покана, както удостовери самият той.

“Ако приказваме за ЕСЛ, не обичам да я назовавам Суперлига, приказваме единствено за три клуба и те знаят, че нямат късмет. Хората в Украйна умират, нямат къде да спят, а ние приказваме за Суперлига. Проблемът с нея е, че няма непоклатимост, няма дълготрайна визия, а те не престават да приказват за някакви контракти и не помнят, че футбола е обществен контракт, а не юридически, не е някакъв лист хартия.

Можех да приема чека за 400 милиона, поканиха ме, а когато им отхвърлих, споделиха, че не са ме канили, което споделя всичко за тях. Ако мислех единствено за себе си, щях да го приема. Особено във времената на пандемия. Но какво ще стане с цялата система, почитателите и полезностите, които я построяват. Флорентино Перес приказва с мен по време на мача (ПСЖ и Реал Мадрид играха на 1/8-финалите в Шампионската лига) и ми сподели - в даден миг би трябвало да приказваме с теб. Аз му отвърнах и бях много корав, че ще съм благополучен да приказваме, само че в случай че той счита да прави неща зад тила ми, тогава не съм заинтересован”, изяснява катарецът в дълго изявление пред “ББС”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР