Президентът на Олимпик Лион Жан-Мишел Олас потвърди, че двете звезди

...
Президентът на Олимпик Лион Жан-Мишел Олас потвърди, че двете звезди
Коментари Харесай

Босът на Лион: Фекир и Ндомбеле искат трансфер

Президентът на Олимпик Лион Жан-Мишел Олас удостовери, че двете звезди на „ хлапетата” Набил Фекир и Танги Ндомбеле по всяка възможност ще изоставен тима през това лято. Въпреки това босът на френския отбор удостовери, че техен трансфер би станал факт, единствено в случай че някой тим предложи мечтаната от борда сума.

Полузащитникът Фекир е свързван с трансфер в европейския клубен първенец Ливърпул от една година насам. Твърденията даже са такива, че Фекир е театралничил с фланелката на тима и е дал изявление, само че в сетния момент при медицинските прегледи се е появил проблем в коляното, който в последна сметка парира договорката през лятото на 2018-а година.

Ндомбеле пък е основна фигура в Лион, откак дойде от Амиен през 2017-а година. Той е свързван с трансфер при финалиста в тазгодишното издание на ШЛ Тотнъм, а в изявление за френска медия в неделя показа: „ Кой не е заинтригуван да премине в огромен клуб”?

„ Предпочитанията на двамата са да преминат другаде. Ние сме отворени за полемики, само че към в този момент нямам вести. Изчакваме за акуратни предложения в околните дни, само че в този момент няма нищо. Нищо не е решено за Танги Ндомбеле. Имаме предложения за него, само че те не са съответстващи на цената, която той има”, разяснява президентът Олас пред авторитетното френско издание L’Equipe.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР