Президентът на Никарагуа Даниел Ортега обяви, че пандемията от коронавирус

...
Президентът на Никарагуа Даниел Ортега обяви, че пандемията от коронавирус
Коментари Харесай

Covid-19 е предупреждение от Бог, че влагахме милиарди в бомби, предупреди Даниел Ортега

Президентът на Никарагуа Даниел Ортега разгласи, че пандемията от ковид е предизвестие от Бога . " Пандемията е предизвестие от Бог, който ни споделя: Бяхте поели по неверен път, харчейки милиарди долари за атомни бомби, за военни бази и военни съюзи ", съгласно изказването на Ортега.

След 34 дни на неявяване от обществени прояви и изказвания от страна на президента той най-сетне даде телевизионно изявление, без да изяснява отсъствието си, написа Le monde.

За страдание не можем макар пандемията, която изисква прекъсване на работния развой, да спрем производства, защото това ще е гибел за страната ни , посочи Ортега. Важно е да продължим да работим, спазвайки рекомендациите и вземайки поради всевъзможни защитни ограничения, упорства президентът на Никарагуа.

Появиха се голям брой клюки към продължителното неявяване на президента. Последната му поява бе на 12 март. З аговори се за неговото влошено здраве. Слуховете бяха подхранени и от отсъствията на брачната половинка на президента, както и на вицепрезидента .

В Никарагуа не са неразрешени обществените събития, фестивали, както и спортните шампионати. Футболните мачове са в разгара си, както и бейзболните срещи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР