Президентът на музикалната компания Репъблик Рекърдс“ Чарли Уолк беше обвинен

...
Президентът на музикалната компания Репъблик Рекърдс“ Чарли Уолк беше обвинен
Коментари Харесай

Нов секс скандал: Продуцентът на Ариана Гранде си показвал пениса на 5 служителки, бъркал им в гащите

Президентът на музикалната компания „ Репъблик Рекърдс “ Чарли Уолк беше упрекнат в полов тормоз от пет свои някогашни служителки. Разследване на „ Ролинг Стоун “, траяло месец, разкрило обвиняванията, направени от Пам Кей и Кейт Харолд, които работили за продуцента в „ Кълъмбия рекърдс “.

Твърди се, че Уолк, който е продуцент на Ариана Гранде, се държал неуважително с тях, правил им неприлични подмятания и опипвал служителките си. „ Той извади ръката си и я постави начело на панталоните ми. Тактично се пробвах да я махна. Беше като игра. Пробваше до каква степен можеше да стигне “, споделя негова жертва.

Кейт Харолд, която била негова асистентка, си спомня за преживелица, при която Уолк „ притисна устните си към моите за бърза, груба целувка и по-късно отърка чатала си в мен, тъй че да усетя ерекцията му “. Тя разказва работната атмосфера по това време като „ в действителност плашеща и депресираща и евентуално най-ужасния интервал в професионалния ми живот “.

Тя добави още: „ Веднъж Уолк седна неловко покрай мен и ми сподели, че може да издигне кариерата ми до невиждани висоти, само че аз би трябвало да съм подготвена да направя всичко, каквото би трябвало. Той ясно намекваше, че желае да дремя с него “.

Подобно държание е разказано и от анонимни за момента дами и се удостоверява от негови близки и познати. Уолк постоянно правел неприлични изявления по адрес на дамите, изпращал им интимни фотоси, в това число и на пениса си и ги опипвал без позволение както на четири очи, по този начин и пред хора.

Друга негова жертва – Пам Кей, описа, че за 7-те години работа при Уолк тя непрекъснато била подложена на жестоко ухажване от страна на началника си, който ѝ бъркал в гащите до момента в който я карал до у дома, бъркал ѝ с език в ухото по време на прослушване на нейни песни, а в нощни клубове се отърквал в нея по време на танци и по-късно ѝ предложил „ да си смени мокрото долни дрехи “.

В публично изказване до „ Ролинг Стоун “ продуцентът съобщи: „ Не съм правил тези неща и аз не съм подобен човек. През цялата си кариера съм се стремял да се държа професионално и подходящо. Разстройващо е да ми бъдат предявявани такива обвинявания толкоз обратно във времето, които знам, че не са правилни и в никакъв случай не са били докладвани. Подкрепям полемиката, която се води в страната в този момент, тъй като изцяло имам вяра в това какъв брой е значимо да се отнасяме към всеки с почитание и ценене от самото начало “.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР