Президентът на Мексико поведе шествие в столицата на страната, с

...
Президентът на Мексико поведе шествие в столицата на страната, с
Коментари Харесай

Президентът на Мексико чества четири години управление с шествие

Президентът на Мексико поведе шествие в столицата на страната, с което означи 4-тата година от ръководството си. Андрес Мануел Лопес Обрадор съобщи, че страната цели да сътвори условия за благополучен живот, без бедност и боязън, до момента в който от опозицията обявиха, че доста от хората са били принудени да вземат участие в шествието.

Хиляди се събраха в Мексико Сити на проправителствен протест отпред с президента Андрес Мануел Лопес Обрадор. С така наречен " Народен марш " левият водач означи 4 години ръководство. Шествието идва в отговор на скорошните антиправителствени митинги, свързани с проектите за промени на изборната власт в страната.
Основният въпрос е освен количествен, а и първокласен. Тоест, справедливото систематизиране на приходите и благосъстоянието. Крайната цел на страната е да сътвори условия хората да живеят щастливо, без бедност и боязън.
Андрес Мануел Лопес Обрадор, президент на Мексико

Част неговите последователи са пристигнали в мексиканската столица с превоз, проведен от ръководещата партия Морена. От опозицията настояват, че доста от хората са били принудени да вземат участие в шествието. Обрадор на собствен ред отхвърля.

Управляващата партия в Мексико управлява 22 от общо 32 щата - основно преимущество за идващите президентски избори, планувани за 2024 година.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР