Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски сподели, че Бруно Акрапович

...
Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски сподели, че Бруно Акрапович
Коментари Харесай

Крушарски с важно разкритие за Гонзо и Акрапович

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски показа, че Бруно Акрапович и Георги Иванов – Гонзо към този момент са образували доста добър екип, който работи сполучливо. „ Сега Гонзо към този момент се е заел, при него няма ляво и дясно, при него всичко е непосредствено. Вече се почувства наличието на Георги Иванов. Вече Бруно има с кого да комуникира и то обикновено, парира някои удари. И другата му активност е ДЮШ, да създадем пирамидата, от школата до мъжкия тим. Вие не знаете ли, че Локомотив е най-интригантският клуб. Сега откогато Иванов е там, нещата са изменени, имаше офанзиви и по Чавдар. Чавдар е доста добър човек, доста мек и не желае да влиза в борби, до момента в който Гонзо е непосредствен и прецизен, не дава на никого да прави неправилни неща в клуба. Тандемът Акрапович – Иванов към този момент се вижда. Те се допълват взаимно. Вчера за първи път бях в клуба и видях отношението какво е, на единия към другия, както и на целия разполагаем състав на стадиона, разликата е голяма. ”

„ Феновете на Локомотив ще изпълнят стадиона, в случай че има спектакъл. Ако си вършим разходки по терена, кой ще ни гледа? Кой ще си харчи парите за псевдоигра? 4-5 хиляди е обикновено за България да има на всеки мач. ”

„ Имам обичани играчи, да, всички ги знаят, само че те са най-пострадалите от целия тим – Бирсент Карагерен и Парвиз Умарбаев. Отборът си има своето позитивно, което научи от Лига Европа. Нито едно от тези момчета, от младите приказвам, не беше играло в евротурнирите. 80-те години си припомням присъединяване на ЦСКА, тогава тимът победи Нотингам, Аякс, Ливърпул. Всеки идващ мач подвига равнището на тима, успокояват се, виждате по какъв начин играе в този момент Локомотив. Отборът играе в този момент 90 минути без отмалялост ”, сподели още Христо Крушарски пред Диема.

„ В началните години, когато бях дилетант, споделих, че аз би трябвало да спечелвам. Аз тази година съм добре, помогнах си и това се отрази на дейностите на тима, тъй като бюджета малко се усилва. Това са положителни доходи, и 5 лв. да вземем, ни правят работа. Бюджетът скочи почти с 1 милион лв.. Това отново не е задоволително. Моята кошница това ми разрешава. ”

„ Футболистите са необикновен чудак хора, те мислят единствено за себе си. Стивън Езе, жив и здрав, да печели и да стане милиардер, той ще си остане Стивън Езе, неговата глава я цялостни мениджърът. Мениджърите са пиявици, които единствено смучат, без да дават. Проблемът на тези момчета е, да се се поогледат, да се ослушат и в случай че не идва влакът, да минават. Ако аз не го наложа, мениджърът с какво ще му помогне? Сега има още трима като Стивън Езе, дори по-добри. Човек, когато си мисли, че е незаместим, това е най-лошото. Човек се учи, до момента в който е жив. ”

„ Феновете на Локомотив ще изпълнят стадиона, в случай че има спектакъл. Ако си вършим разходки по терена, кой ще ни гледа? Кой ще си харчи парите за псевдоигра? 4-5 хиляди е обикновено за България да има на всеки мач. ”

Относно проблемите с базата, Христо Крушарски показа: „ Нещата за концесията на стадиона за какво не участвахме са ясни. Не желая да дълбая, тъй като повече мирише. Имахме спогодба, не се получи. Направих планове и на стадиона, и въз основата, макар че нямаме виза за планиране, само че аз ги направих, с цел да се направи концесионният проект, с цел да е ясно какво ни би трябвало, обаче за какво стана така… Тези, които са изчислявали сметките, са работили „ дайте да вземем ”, а не да дадем. Благодарение на премиера Бойко Борисов, в случай че не се намеси, нещо няма да се случи. Все отново е добре, че има кой да им подрежда и да ги е боязън. Със стадиона ще се закрепим, само че с подготвителната база сме жив-зян. Имаме едно изкуствено игрище, един терен – кошарата и упражняваме на формалния терен. А децата къде да упражняват? Ако Общината се забави с концесионната такса? Дори с концесията, базата отново си е общинска. Ако там имат най-малко малко предпочитание, бързо да стане, ще се откри вид. Проектът е подготвен. Инфраструктурата за базата, канал, дренаж, вода, ще отнеме най-малко 6 месеца. Идеално е в този момент зимата да се работи и от юни-юли да имаш нещо за работа. ”

„ Надявам се Локомотив да озори много тимове тази година. Отборът знае какво е тройката и какво е Купата на България, те знаят и сме се разбрали по всички правила на играта. Аз не мога да надскачам Стефка Костадинова. Лудогорец си е тимът със основана традиция, с асфалтиран път, единствено би трябвало да надгражда. Ние сме надалеч финансово. Бюджетът на Индепендиенте е 20 пъти по-голям от този на Локомотив Пд. Тази година вдигнахме с 1 милион лв., следващата година да са отново 1 милион. Даже и повече от 5 милиона да е бюджетът за следващата година, в случай че сме в тройката, дори и 5 милиона ще надвиши ”, приключи Крушарски

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР