Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски изрази оптимизъм преди отлитането

...
Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски изрази оптимизъм преди отлитането
Коментари Харесай

Крушарски от летището: Избягали от Локо искат да се върнат

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски изрази оптимизъм преди отлитането за Дания, където на следващия ден следва реваншът против Копенхаген от третия прелиминарен кръг на Лига на конференциите. 63-годишният предприемач не бе по този начин еуфоричен като преди гостуването на Словачко, когато предвижда погром с 6:0 като показа, че каквато и да е победа би го удовлетворила. Той разкри още, че някои от напусналите през лятото шестима съществени играчи желали да се върнат на Лаута.

" Отборът от нощес са подкарали и не престават напред. Няма проблем, всичко е под надзор. Момчетата са готови и физически, и душевен. Аз доста пъти съм казвал, че ние постоянно имаме цели и тези цели понякога ни се случват. Шансовете ни са равни, тръгваме с еднакъв старт. Локомотив написа най-новата история на Пловдив. Това, което постигнахме последните три години, Пловдив не го е имал.

Преговорите с Илиев бяха доста лесни. Не единствено че задържаме един от основните си футболисти, а някои се пробват и да се върнат в Локомотив. Тези, които се помислиха за звезди, скоро ще слязат на земята и отново ще дойдат да се молят на Локомотив.

На нас повече скрап не ни би трябвало, имаме си задоволително гении. Тук си се построява добър тим, повече не ни би трябвало ", съобщи Крушарски.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР