Президентът на Лацио Клаудио Лоти говори за бъдещето на Сергей

...
Президентът на Лацио Клаудио Лоти говори за бъдещето на Сергей
Коментари Харесай

Лотито: Няма да спираме Милинкович-Савич, ако той иска да напусне

Президентът на Лацио Клаудио Лоти приказва за бъдещето на Сергей Милинкович-Савич, който е обвързван с Ювентус и ПСЖ през последните няколко седмици, в дълго изявление за Gazzetta Dello Sport.

"Милинкович-Савич? В Лацио желаеме да задържим единствено тези, които желаят да останат в клуба. Ако играчът съобщи, че желае ново предизвикателство пред себе си, няма да му пречим”, безапелационен бе Лотито.

#Lazio president refuses to rule out sale of Milinkovic-Savic https://t.co/pAQJ1Qp7NX pic.twitter.com/4Cu2CE41xN
— CalcioMercato (En) (@CmdotCom_En) June 17, 2019
Последните дни разнообразни информации дефинираха ПСЖ като главен любимец за подписа на полузащитника, а главен коз в преследването на играча е считан новия състезателен шеф на парижани - Леонардо.

Лотито обаче загатна, че възможна разлъка със сърбина няма да излезе по никакъв начин на ниска цена на хипотетичните претенденти за него. "На каква цена можем да го пуснем? В пресата не се водят договаряния. Ще кажа единствено, че той е най-хубавият халф в Серия А”, заключава той.

Ювентус също е свързван с играча, макар че първият им избор остава Пол Погба, който през вчерашния ден също загатна, че ще търси ново предизвикателство и желае да се раздели с Ман Юн през това лято.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР