Президентът на женския ФК Олимпия Шумен Панайотис Папас сигнализира пред

...
Президентът на женския ФК Олимпия Шумен Панайотис Папас сигнализира пред
Коментари Харесай

Шуменски клуб обвини БФС в изнудване

Президентът на женския ФК Олимпия Шумен Панайотис Папас алармира пред Дарик радио, че е бил изнудван от , откакто е станало ясно, че неговият клуб е подписал декларацията, с която се желае конгресът на 18 март да бъде избирателен.
Футболната централа подава сигнал до прокуратуарта в Шумен за инспекция за съществуването на " свързани лица " с ръководството на клуба. В същото време Папас оповестява, че е получил позвъняване от служителката на централата Деница Крумова, която е заплашила, че ще му сътвори проблеми (отнемане на лиценза). Ако пълномощното бъде оттеглено, и сигналът към прокуратурата ще бъде спрян.
„ В петък ми се обади контрольор от районно ръководство на МРВ в Шумен, че е формирана кореспонденция, тъй като господин Борислав Попов е подал сигнал или тъжба за осъществяване на закононарушение от общ темперамент. Престъпление действително няма, щеше да е комично, в случай че не беше трагично, като ви кажа с какво се занимава БФС сега. Те би трябвало да правят друга работа, а не да търсят през фейсбук или интернет. Последното регистриране в новия указател на Министерски съвет е от 5.07.2021 година.
Документите предадохме персонално на госпожа Деница Крумова и тя персонално ги заведе при господин Попов. Казаха, че са ок. След два дни Министерството на спорта също ревизира документите и ни вписаха. Участвахме в изключителния конгрес на 12.10. Пак преди конгреса се ревизират всички документи “, споделя Папас.
„ След конгреса видях, че месец и половина не се вписва Борислав Михайлов като президент и Изпълкома неведнъж зададох въпроса какво се случва. Ние сме постоянен член на БФС, а БФС е съдружие, което нито е губерня на господин Михалов, нито на господин Попов. Останаха без отговор. Тогава ми изпратиха декларацията от екипа на господин Бербатов и я подписах.
Само да вметна, че 11 от 17 шуменски клуба са я подписали тази декларация. За предходния конгрес на 12.10 не бях подписвал декларация, не ми бяха изпращали “, добавя още той.
„ Сега, на база тази декларация за избирателен конгрес, откакто внесоха документите в БФС, тъй като съответстват датите с подаването на сигнала в прокуратурата. Г-н Попов счете за належащо да рови в интернет, във фейсбук и показва една фотография. Ние с госпожа Тодорова имаме църковен брак в Гърция от 2011 година, който обаче не се признава в България. В България се признава единствено цивилен брак. Те откриха една фотография и я показаха като документ – ето вижте господин Папас е направил закононарушение и е подал декларация с погрешно наличие и неистинен условия.
Явих се в понеделник при инспекторката и му демонстрирах фамилния кодекс и му демонстрирах всички документи включително и писмо от ГРАО с отвод за признание на църковния брак. Това значи, че в действителност не сме в брак и нямаме отговорности. Всеки може да направи информация в ГРАО и да види, че и двамата се водим несемейни “, добавя той.
„ Тук стартира същинската развръзка. И прокурорката, и инспекторката ме попитаха за какво БФС са пуснали подобен сигнал. Аз им споделих, че като президент на клуба подписах декларацията за избирателен конгрес. Казах им, че в петък сутринта към 10 часа ми се обади госпожа Деница Крумова и стартира да ме пропагандира „ Изтегли пълномощното, което си дал на адвокатската фирма, която съставлява Бербатов, другояче ще имаш проблеми “. Това се случи пред двама очевидци, защото я пуснах на високоговорител. Втори път ми звъня и отново сподели, че ще имам проблеми. Каза: „ Аз се занимавам с тези документи, открихме нередности, в случай че не оттеглиш това пълномощие аз ще направя по този начин, че клубът ще загуби лиценза “. Попитах я коя е тя, че ще го направи и тогава още веднъж ми загатна името на Борислав Попов.
Казах ѝ, че ме изнудват. Подават подправен сигнал в прокуратурата, с цел да изтегля пълномощното към Бербатов. Попитах я дали някъде в пълномощното вижда да написа, че поддържам Бербатов или някой различен. Чисто изнудване. Третото позвъняване от Деница Крумова сподели: „ Бях при господин Попов и неговото мнение е, че в случай че изтеглиш пълномощното, изпратиш писмо към Бербатов, тогава ни е ще изтеглим сигнала към шуменската прокуратура “, декларира още Папас.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР