Президентът на италианския шампион Наполи Аурелио Де Лаурентис обяви, че

...
Президентът на италианския шампион Наполи Аурелио Де Лаурентис обяви, че
Коментари Харесай

Босът на Наполи поиска 200 милиона евро от ПСЖ за Осимен

Президентът на италианския първенец Наполи Аурелио Де Лаурентис разгласи, че " златната обувка " в Италия Виктор Осимен остава част от тима, само че не изключи опцията за продажба, само че единствено при изискване на неприлична оферта. " Ако Насер Ал-Келайфи извади оферта от към 200 милиона евро....Очакваме да забележим какво ще се случи ", съобщи Лаурентис, представен от журналиста Марицио Романо 

Байерн Мюнхен, Манчестър Юнайтед, Пари Сен Жермен, Реал Мадрид и Челси бяха клубовете, които демонстрираха интерес, само че нито един от колосите за момента не има намерение да извади най-малко 150 милиона евро, пари, които се приказва, че Де Лаурентис търси, тъй че оставането на Осимен е повече от несъмнено.
„ Осимен несъмнено ще носи тази фланелка, нова с логото на „ скудетото “, в случай че не пристигна доста неприлична оферта, която ще ни принуди да я разгледаме добре и евентуално тогава ще превъзмогнем Виктор и ще можем да намерим нов екстраталант ", сподели Де Лаурентис.
Наполи към този момент продаде единствено южнокорейския бранител Ким Мин-Джае, който към този момент мина медицинските прегледи в Байерн и му следва публично да подпише с клуба. Баварците въобще не преговаряха за трансфер, а незабавно задействаха откупната уговорка от 50 милиона евро, която бе записана в неговия контракт с италианския първенец.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР