Президентът на испанската Ла Лига Хавиер Тебас продължи своя кръстоносен

...
Президентът на испанската Ла Лига Хавиер Тебас продължи своя кръстоносен
Коментари Харесай

Шефът на Ла Лига се заяде с ПСЖ

Президентът на испанската Ла Лига Хавиер Тебас продължи своя " кръстоносен поход " против Пари Сен Жермен и френския футбол, заявявайки, че сега Лионел Меси просто не получава вниманието, което заслужава.

Меси отпътува за Париж през лятото на 2021 година, откакто Барселона не съумя да възобнови контракта му заради финансови проблеми и рестриктивните мерки на Ла Лига.
 
Първият сезон на аржентинеца на „ Парк де Пренс “ не беше на познатото равнище, само че той още веднъж е във върхова форма, до момента в който Барселона ще играе в Лига Европа. Хавиер Тебас в това време счита, че Меси не получава вниманието, което заслужава, тъй като играе в по-слабо състезание.

„ Мисля, че Меси липсва освен в Ла Лига, той липсва и във футбола, тъй като френското състезание е това, което е, нали? Независимо какво прави с ПСЖ, доста по-малко хора го следват, в сравнение с когато беше в Барселона. Следователно Лионел Меси липсва на футбола. Мисля, че ще бъде ужасно Световно състезание, където най-сетне ще го забележим още веднъж. Не виждам доста почитатели да го гледат по какъв начин играе против Нант. С Барса, в тази лига, всички го виждаха доста по-често “, сподели Тебас.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР