Президентът на футболната федерация на Грузия Леван Кобиашвили коментира инцидентът

...
Президентът на футболната федерация на Грузия Леван Кобиашвили коментира инцидентът
Коментари Харесай

Президентът на Грузинската футболна федерация: Много съжалявам за инцидента

Президентът на футболната федерация на Грузия Леван Кобиашвили разяснява случаят с българския народен тим по футбол в Тбилиси, при който тежко пострада Тодор Неделев.

В изказване, оповестено на уеб страницата на локалната федерация, Кобиашвили изрази своето страдание за случилото се и добави, че от федерацията оказват цялата нужна помощ на българската делегация.

" Много скърбя за случая. Жалко е, че сходно нещо се случи на сътрудниците ни от БФС по време на пътешестване. Българският футболист Тодор Неделев, който нощес имаше потребност от здравна помощ, е под наблюдението на лекари. Членовете на делегацията се усещат добре и се приготвят за утрешния мач. Грузинската футболна федерация оказва цялата нужна помощ на представителите на гостуващия тим. Пожелавам триумф на всеки състезател и член на делегацията на българския народен тим ", разяснява Кобиашвили.

Въпреки случилото се с Тодор Неделев за момента мачът сред Грузия и България от шампионата Лига на нациите ще се организира по проект на следващия ден вечер от 19.00 часа и ще бъде излъчен в ефира на Българска национална телевизия.

Междувременно, Неделев, който претърпя интервенция след злополуката към този момент е безсънен, като.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР