Президентът на Франция Еманюел Макрон се намесил, за да поиска

...
Президентът на Франция Еманюел Макрон се намесил, за да поиска
Коментари Харесай

Макрон лично поискал националите да поздравят феновете в Париж

Президентът на Франция Еманюел Макрон се намесил, с цел да изиска от футболистите на „ петлите “ да поздравят почитателите след провалянето си във финала на Световното състезание, което довело до къса обществена гала, разкри шефът на Френската футболна федерация.

Играчите на към този момент някогашните международни първенци в началото желали да се приберат по домовете си в понеделник след загубата от Аржентина след осъществяване на дузпи, сподели в свое изказване за Агенция Франс Прес президентът на френския футбол Ноел Льо Грат.

„ Под тежестта на разочарованието, тъгата и толкоз мощни страсти, разбрах този избор и го почетох. Ситуацията се промени към 10:00 часа сутринта локално време (в понеделник) след диалог с президента, който искаше миг на обединяване. Естествено, аз и тимът се съгласихме “, сподели той.

След срамен ден на спорни изказвания, играчите на Франция в последна сметка се явиха за няколко минути на балкона на петзвездния хотел „ Крилон “ на историческия площад „ Конкорд “.

Около 50 000 души почетоха финалистите, скандирайки и пеейки националния химн, като мнозина от тях чакали повече от четири часа в тъмнината и студа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР