Президентът на Франция Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на

...
Президентът на Франция Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на
Коментари Харесай

Макрон отново потвърди пълната френска солидарност с Украйна

Президентът на Франция Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на удостовери още веднъж цялостната френска взаимност с Украйна в телефонен диалог с президента на Украйна Володимир Зеленски, заяви нощес френското президентство, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 119
Макрон и Зеленски са се разбрали да продължат напъните за деескалация на напрежението и да работят в границите на Нормандския формат за реализиране на Минските договорености.

Макрон е повторил решимостта си за опазване на териториалната целокупност на Украйна и нейния суверенитет, осведоми Българска телеграфна агенция.

След телефонния диалог президентът Зеленски съобщи, че интензивните интернационалните договаряния са понижили " опцията за ескалация " в опълчването сред Киев и Русия.

Докато изискванията са удобни, би трябвало да се срещаме и да беседваме, написа Зеленски в Туитър и добави, че се е схванал с френския си сътрудник да поддържа темпото на дипломатическите диалози.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 119  Путин към този момент е подготвен да предприеме дейности против Украйна? Путин към този момент е подготвен да предприеме дейности против Украйна?  Байдън: Скоро ще изпратя американски войски в Източна Европа Байдън: Скоро ще изпратя американски войски в Източна Европа  Русия е трансферирала кръвни банки към границата си с Украйна Русия е трансферирала кръвни банки към границата си с Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР