Президентът на ФИФА Джани Инфантино направи пламенна защита на Световното

...
Президентът на ФИФА Джани Инфантино направи пламенна защита на Световното
Коментари Харесай

Инфантино: Критиците на Мондиала са лицемери, феновете ще оцелеят три часа без бира

Президентът на ФИФА Джани Инфантино направи пламенна отбрана на Световното състезание в Катар на формалната си конференция преди началото на Мондиал 2022 на следващия ден. Изборът на Катар за хазаин на Мондиала е обект на съществени рецензии, само че Инфантино не е склонен с тях.

" Това едностранно четене на морал е лицемерно. Не желая да давам житейски уроци, само че това, което се случва, е извънредно незаслужено. За това, което сме сторили ние европейците през последните 3000 години, би трябвало да се извиняваме през идващите 3000 години, преди да четем морал на другите ", разгласи Инфантино.

Срещу Катар има съществени обвинявания за тъпчене на човешките права, криминализация на ЛГБТИ общността и ужасяващи условия на труд за мигрантите служащи, които са довели до гибелта на над 3000 от тях. " Днес аз се усещам катарец, през днешния ден се усещам арабин, през днешния ден се усещам африканец, през днешния ден се усещам гей, през днешния ден се усещам в неравностойно състояние, през днешния ден се усещам служащ мигрант ", сподели по тематиката Инфантино.

Вчера изненадващо стана ясно, че под натиска на катарските управляващи край стадионите преди и по време на мачовете няма да се продава бира. " Мисля, че почитателите ще оцелеят за три часа без бира ", разяснява президентът на ФИФА. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР