Президентът на ФИФА Джани Инфантино изпрати съболезнователен адрес до ръководещия

...
Президентът на ФИФА Джани Инфантино изпрати съболезнователен адрес до ръководещия
Коментари Харесай

ФИФА изказа съболезнования за смъртта на Борис Гаганелов

Президентът на ФИФА Джани Инфантино изпрати съболезнователен адрес до ръководещия БФС сега Михаил Касабов във връзка гибелта на легендата на ЦСКА Борис Гаганелов.
Напусна ни легендата Борис Гаганелов Поклон пред паметта му!
" Уважаеми господин президент, скъпи Михаил,

Бих желал да изразя своите откровени и сърдечни съболезнования във връзка кончината на легендата на ПФК ЦСКА и българския футбол Борис Гаганелов. Думите не стигат с цел да опишат тъгата, която усещаме от тази загуба за българския футбол.

През своята кариера Борис изигра 51 мача за България сред 1963 и 1970 година и взе присъединяване в 2 международни шампионати - Англия 1966 и Мексико 1970. На клубно равнище той ще бъде запомнен с дългата си кариера в ПФК ЦСКА, за който има над 350 мача за 14 години, и с който завоюва 7 трофеи и 6 купи на страната. След отдръпването си продължи като помощник-треньор на националния тим и на ЦСКА.

Легендарен капитан на българския народен тим, както и на ПФК ЦСКА, считан за един от най-великите футболисти в България, неговият завет и достижения и най-много неговата доброжелателна персона, лоялността и човешките му качества няма да бъдат забравени и той същински ще липсва.

От името на интернационалната футболна общност, бих желал да изкажа съболезнования на Българския футболен съюз, както и на фамилията, приятелите и околните на Борис Гаганелов. Нашите мисли са с вас.

Надяваме се тези мемоари и поддръжката да донесат мир и разтуха в тези тежки времена.

Искрено Ваш,
Джани Инфантино "

Поклонението пред тленните остатъци на Борис Гаганелов ще се състои в сряда (10 юни) от 12:30 часа на Централните софийски гробища.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР