Президентът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева за пръв

...
Президентът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева за пръв
Коментари Харесай

Илиана Раева за нападките на Ирина Винер срещу ансамбъла ни в Токио: Избухнах, побеснях, полудях. Бях като цунами |

Президентът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева за пръв път отвърна обществено на нападките от нейната съветска колежка Ирина Винер. Най-влиятелната жена в грациозния спорт не съумя да преживее загубата на нейните девойки от българския отбор на олимпийските игри в Токио и от израелката Линой Ашрам.

Винер обвини съдиите за неуспеха на рускините както при ансамблите, по този начин и в самостоятелната конкуренция. Раева дипломатично си замълча, с цел да не помрачи един скандал насладата от спечелването на златото, само че вътре в себе си е приела доста тежко нападките на Винер.

" Избухнах. Бях като цунами. Като торнадо. Побеснях. Полудях. Не можеш да кажеш такова нещо за тим, който изрично е най-силният тим в света ", коментира Раева в изявление за youtube канала „ Спортната джунгла “.

" Седях, гледах. Честно казано, бях сюрпризирана. Не чаках от нея такава реакция. Изгуби доста. Изгуби доста от силата си “, разяснява Раева.

Какво още сподели Илиана Раева за Ирина Винер и през каква драма мина ансамбълът след неприятния резултат в многобоя на европейското във Варна няколко седмици преди олимпийските игри, вижте в цялото изявление за youtube канала Спортната джунгла.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР