Президентът на Черно море Мания Мартин Балулов, чийто тим все

...
Президентът на Черно море Мания Мартин Балулов, чийто тим все
Коментари Харесай

Мартин Балулов: Елате и гледайте футзал! Има бира, топла зала, шоу и скандали!

Президентът на Черно море Мания Мартин Балулов, чийто отбор към момента няма право да се състезава в Национална лига футзал, показа в изявление за Дарик радио и dsport усещането си от представянето на варненските Варна сити и Черно море в мачовете в последните 2 седмици. Той се изрече ласкаво за треньора на трикратните първенци Бойко Косев и прикани по ексцентричен метод хората да гледат футзал:

" Косев в тази ситуация като Жозе Моуриньо във футзала. Той е подложен пред съществено тестване, тъй като тимът му разполага в действителност с доста класни състезатели. Освен тримата украинци, единият, от които заслужава доста особено внимание, Димитър Цветанов е в страхотна форма, а Димитър Петев се завърна. Разполага с 6 страхотни състезатели и е обикновено да не може и да спи даже, защото условията към тима са огромни ".

Балулов приказва и за забавните мачове, които предстоят през уикенда във Варна и прикани хората да ги посетят в зала " Владислав ": " Залата е светла, топла. Продават бира. Спортът ни е забавен. При нас резултатите не са 1:0 или 0:0. Има голове, шоу, драма и кавги. още повече във Варна тази седмица ще има страхотни футзални дербита ".
В този 11 кръг в събота от 18 часа Черно море излиза против Левски. В 20 часа е дуелът сред Варна сити и Амиго Северозапад. В неделя са мачовете Варна Сити-Левски и Черно море-Амиго Северозапад.

Чуйте цялото изявление в приложения звуков файл.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР