Президентът на БФС обяви, че стадион Пловдив може да бъде

...
Президентът на БФС обяви, че стадион Пловдив може да бъде
Коментари Харесай

Боби Михайлов даде надежди за стадион Пловдив: Може да се ре...

Президентът на БФС разгласи, че стадион " Пловдив " може да бъде реконструиран, макар че последните информации са за тотална съсипия на оборудването.  " Стадион " Пловдив " ми е огромна болежка. Там също може да се направи добре реорганизация и инвестицията да не е толкоз огромна. Чашата е добре направена, бетонът си стои, теренът е добър, тъй като никой не влиза. Трябва да се сложат седалки ", показа Михайлов при откриването на нов футболен терен в Елин Пелин.

Според Михайлов е допустимо България да одобри европейски край. За последно сходно нещо даде обещание Бойко Борисов през април 2021 година при разпределяне на средства за ремонт на стадионите на " Ботев " и " Локомотив " в Пловдив.

" Няма футболен съюз в света, който да е направил стадион, това е работа на страната, само че се надявам скоро да имаме прекрасен огромен стадион. В Пловдив два са на път върви добре работата с двата стадиона на Ботев и Локомотив, във Варна също на Черно море стадиона ", разяснява още президенът на БФС ".

" Да се надяваме, че до една-две години да има стадион, с който можем да участваме и да мога да докарам тук край за Суперкупа или Лига на Конфедерациите (б.а. Конференциите) ", сподели още Михайлов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР