Президентът на БФС - Борислав Михайлов, обяви че никъде не

...
Президентът на БФС - Борислав Михайлов, обяви че никъде не
Коментари Харесай

Президентът на БФС: Не разбрах какъв точно е проблемът на футбола ни

Президентът на БФС - Борислав Михайлов, разгласи че на никое място не е схванал какъв тъкмо е казусът на футбола ни и по какъв начин тъкмо ще бъде решен от Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров. Отношението му към въпросните трима било позитивно.

" В рамките на последните седем дни бяха прегледани както желанията на 150-те клуба за искане на ексклузивен конгрес, по този начин и настояването на над 330 клуба, които желаят да се организира постоянен конгрес. С оглед на тези две претенции, през днешния ден изпълнителният комитет на БФС реши идващият постоянен конгрес да се организира на 18 март 2022-а година, което е към 20 дни след приключването на мандата. Имаме това право, то не е в нарушаване на закона.

Моето отношение към тримата (Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петрoв) е безусловно позитивно. Никъде не разбрах какъв тъкмо е казусът на футбола и по какъв начин те ще го решат. Идеите не се вършат с нападателни акции, а се показват на конгреса. Те могат всичко, което споделят, да го кажат с прецизен и естествен звук на конгреса.

Аз съм доста виновен човек. Четири пъти съм избиран, три от тях с над 85 % и клубовете ме познават. Сега 330 клуба заеха позиция, че не желаят ексклузивен конгрес, а са за постоянен. Не би трябвало да се разделя футболът посредством опълчване на персони. Аз не се опълчвам на така наречен предприемчив комитет. Пак споделям, че организацията на конгрес не е лесна работа. Трябва да има повече време, с цел да се провежда ", добави още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР