Президентът на БФХГ Илиана Раева нарече уникално момичетата от ансамбъла

...
Президентът на БФХГ Илиана Раева нарече уникално момичетата от ансамбъла
Коментари Харесай

Илиана Раева нарече гимнастичките от ансамбъла уникални

Президентът на БФХГ Илиана Раева назова неповторимо девойките от ансамбъла на България по художествена гимнастика, който през днешния ден завоюва бронзов орден в многобоя на Световната купа в Баку (Азербайджан).

"Момичета, Вие сте друга планета! Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Лаура Траатс, Срефани Кирякова, Мадлен Радуканова - в никакъв случай не съм била толкоз респектирана от състезателки по художествена гимнастика! Вие сте УНИКАЛНИ! В живота има едни доста специфични и сакрални моменти, с които са белязани Докоснатите... Този бронзов орден е с скъпа стойност, също като оня бронзов орден на предходния отбор, за който толкоз доста съм ви говорила ", разяснява Раева пред фейсбук страницата на федерацията.

"Гордея се с вас, с теб Весела Димитрова, с твоя удивителен гений, който е Божи подарък за международната художествена гимнастика! На фона на изумителното ви наличие в художествената гимнастика, какво значение има цената на златния орден?! Не спирайте да летите и да рисувате вълшебни картини, които са скъпи! Обичам ви! ", написа още Илиана Раева.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР