Президентът на Беларус заяви, че е готов да защити страната

...
Президентът на Беларус заяви, че е готов да защити страната
Коментари Харесай

Лукашенко: Готов съм да браня страната на танк, с БМП, с автомат в ръка

Президентът на Беларус съобщи, че е подготвен да отбрани страната си, каквото и да му коства, и в случай че е належащо, тогава " на танк, БМП, с автомат в ръка ", заяви осведомителна организация БелТА.
" В никакъв случай не би трябвало да се отпускаме. Хората в никакъв случай няма да ни простят за нашето безхаберие. Много хора към този момент са разбрали, че сме постъпили твърдо, защитавайки страната си. И останалите ще схванат. И не би трябвало да ме упреквате, че пазя страната си. Това са конституционните ми отговорности. И ще пазя, без значение какво ще ми коства. Ако е належащо - на танк, бойна машина на пехота, с автомат в ръка ", съобщи Лукашенко на среща за рационализиране на законодателството.
 Лукашенко назова времето на ръководството си епоха на непоклатимост Лукашенко назова времето на ръководството си " епоха на непоклатимост "
Президентът на Беларус Александър Лукашенко счита, че времето, в което той е управлявал страната, ще остане в историята като епоха на стаб...
От няколко месеца в на несъгласни с резултатите от президентските избори, състояли се на 9 август предходната година. Според Централната изборна комисия Лукашенко завоюва със забележителна разлика, а зае второ място. Тя не одобри резултатите от гласуването. В ранните дни акциите бяха изключително масирани и доведоха до жестоки конфликти сред протестиращи и чиновници на реда. Опозицията приканва за продължение на митингите до оповестяването на нови избори. Властите неведнъж са заявявали, че митингите се насочват от чужбина и приканват за преустановяване на противозаконните дейности.
В края на август в каналите на Telegram се появи фотография на Лукашенко пред основния вход на резиденцията,облечен с бронежилетка и с автомат в ръка. Съобщава се, че фотографията е направена, до момента в който наоколо се организират всеобщи митинги. По-късно, разяснявайки тези фотоси, белоруският водач го назова " подтик на душата " и съобщи, че по този метод желае да покаже, че не се опасява и няма да напусне страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР