Президентът на Беларус Александър Лукашенко заяви във вторник, че въоръжените

...
Президентът на Беларус Александър Лукашенко заяви във вторник, че въоръжените
Коментари Харесай

Чавдар Стефанов: В последните години като че ли забравихме за ислямския екстремизъм

Президентът на Беларус Александър Лукашенко съобщи във вторник, че въоръжените мъже, които нападнаха московската зала " Крокус сити хол " в петък, са бягали към Беларус, а не към Украйна, както упорства президентът Владимир Путин.

Путин сподели, че би трябвало да се направи всичко допустимо Украйна да бъде победена. Това стартира още през цялото време на атентата край Москва. В последните години сякаш забравихме за ислямския екстремизъм, тероризма, Афганистан, Узбекистан и Таджикистан. Това са огромни страни с въздействие върху цяла Централна Азия. Това разяснява в Българска национална телевизия „ Денят стартира " журналистът и дълготраен наблюдаващ на събитията в Русия Чавдар Стефанов.

Всяка страна е уязвима от интернационалния тероризъм. В изискванията на война Русия се пробва да потвърди украинска връзка, Украйна изрично отхвърля. Повече въпросителни провокира изпреварващата реакция на Съединени американски щати. По-важното е по какъв начин всичко това се отразява на войната. Това ще носи по-нататъшна ескалация на спора, уточни някогашният зам.-министър на външните работи Любомир Кючуков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР