Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер призова футболната федерация и

...
Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер призова футболната федерация и
Коментари Харесай

Президентът на Байерн за Бундестима: Не бива да изпадаме в негативизъм

Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер прикани футболната федерация и почитателите да оставят настрани негативизма, макар неуспехите на последните две Световни шампионати. Той съобщи, че проблемите би трябвало да бъдат решени преди семейството на Европейското състезание и добави, че се надява националите още веднъж да покажат нрав на спечелили. 

" Предстои ни Европейско състезание след две години и би трябвало да се стегнем. Не бива да изпадаме в негативизъм, а в противен случай. Трябва ни нрав на спечелили. Много е значимо проблемите да бъдат решени допустимо най-бързо ", съобщи Хайнер за " Абендцайтунг ", представен от ДПА. 
 Президентът на Байерн (Мюнхен) удовлетворен, че Ханзи Флик остава народен селекционер Президентът на Байерн (Мюнхен) удовлетворен, че Ханзи Флик остава народен селекционер
Президентът на Байерн добави, че през 2024 поддръжката за немските национали ще бъде голяма и уточни за образец финала на Световното състезание предходната неделя. Стадионът в Лусаил бе цялостен основно с почитатели на Аржентина и южноамериканците станаха първенци. 

" Финалът на Световното състезание сподели още веднъж, че футболът въодушевява хората. Привържениците в Германия създаваха незабравима атмосфера за тима ни през 2006 и се надявам да го повторят след две години ", добави той.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР