Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер намекна за бъдещи последствия,

...
Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер намекна за бъдещи последствия,
Коментари Харесай

Президентът на Байерн намекна за възможни промени през лятото

Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер загатна за бъдещи последици, откакто клубът претърпя нов удар през сегашния сезон. Тимът загуби с 1:3 като посетител на Майнц 05 в събота и бе изпреварен от Борусия (Дортмунд) на първото място във краткотрайното класиране в Бундеслигата пет кръга преди края на шампионата.

Грандът от Мюнхен завоюва 10 следващи трофеи, само че сега изостава с точка от Борусия. Тимът към този момент отпадна от шампионата за Купата на Германия и от Шампионската лига, а през предишния месец Юлиан Нагелсман бе сменен от Томас Тухел.

Германските медии спекулират, че изпълнителният шеф Оливер Кан и спортният шеф Хасан Салихамиджич могат да изгубят работата си, нещо, което Хайнер не отхвърли, написа организация „ Ройтерс “.

„ Концентрираме се върху Бундеслигата за момента. Ще ни бъде доста мъчно до края, както се вижда. Ще приказваме за всичко останало по-късно “, сподели пред кореспонденти измежду мача с Майнц Хайнер.

„ Когато видиш две толкоз разнообразни полувремена и сходен срив, е мъчно да се изясни “, добави той.
 Кан: С такова показване няма да сме първенци, Тухел е последният човек, който би трябвало да обсъждаме Кан: С такова показване няма да сме първенци, Тухел е последният човек, който би трябвало да обсъждаме
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР