Президентът на Барселона Жоан Лапорта е критикувал публично част от

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта е критикувал публично част от
Коментари Харесай

Огромно напрежение в Барселона преди Интер и Реал

Президентът на Барселона Жоан Лапорта е подлагал на критика обществено част от играчите на отбора от първия отбор, които са отказали да понижат заплатите си, въпреки да са били категорично помолени за сходно нещот от управлението на клуба, оповестява “Кадена Копе ”.

Това е станало по време на клубната асамблея извършена през вчерашния ден, а мненията на Лапорта са били ориентирани най-много към играчи като Френки Де Йонг, върху който от “Камп Ноу ” пробваха да осъществят и мощен психически напън през лятото в опит да бъде продаден или да се откаже от сериозна част от парите, които клубът му дължи.

В тази рубрика обаче влизат и някои от ветераните на каталунците с голям принос към триумфите на отбора в последните десетилетия, каквито са играчи като Серхио Бускетс, Жерард Пике и Дейвид Алаба. С сходни мнения се отличи и спортният шеф Матеу Алемани.

Именно това е основало ново съществено напрежение в съблекалнята на Барселона, а тези играчи са били извънредно недоволни от отношението на управлението към тях. Те се усещат атакувани и подложени на напън, въпреки че всеки един от тях е правил редица жестове с неколкократно отсрочване на пари, които от “Камп Ноу ” им дължат още от времето на пандемията, както и след това със съгласяването си за понижаване на заплатите и подписването на нови контракти със доста занижени условия.

Освен това тази обстановка идва в извънредно несъответствуващ миг, защото за каталунците следва домакинство в Шампионската лига на Интер в сряда, след което и Ел Класико през уикенда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР