Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу отказа да коментира слуховете

...
Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу отказа да коментира слуховете
Коментари Харесай

Бартомеу: Говорих с агента на Гризман през октомври

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу отхвърли да разяснява слуховете за възможен трансфер на Антоан Гризман от Атлетико Мадрид. Босът показа, че не е правилно да разисква играчи на други отбори, като единственото, което разкри е, че е имал контакт с сътрудника на френския национал.

Бартомеу наля масло в огъня: Ако Реал бе първенецът, Барса щеше да направи шпалир

Припомняме, че се чака от юли месец 2018 година клаузата за откупване на нападателя да падне на 100 милиона евро.

„ Не можем да приказваме за играчи на други тимове. Сега ще проучваме сезона и по-късно ще преценим по какъв начин ще действаме с входящите и изходящите прехвърляния. Преди време се срещнах с Гризман на Балеарските острови. Не съм приказвал с него тази година. Разговарях с сътрудника му през октомври. С боса на Атлетико Мадрид Енрике Сересо сме говорили за доста неща, само че не и за това “, изясни Бартомеу в изявление за Rac1.

„ Ернесто Валверде остава отпред на отбора и през идващия сезон. Не съм имал съмнения и след мача с Рома. Не ми е минавало и през главата мисъл за разлъка с него. Спортно техническите тематики се вземат решение от Пеп Сегура, Роберт и Ернесто Валверде “, разяснява още босът.

Запитан дали е мислил да подава оставка, Бартомеу отговори: „ Не съм разсъждавал в тази тенденция. Аз имам ангажимент към каталунската общественост и би трябвало да го извърша до 2021 година “.

Сметките демонстрират, че от 2015 година насам Барса е пръснал 600 милиона евро за прехвърляния.

„ Не усещам отчаяние или чувство за неуспех. Голяма част от тези пари отидоха за закупуването на Коутиньо и Дембеле. Живея с вярата и убеждението, че от идващия сезон тези играчи ще се трансфорат в съществени фигури в състава ни “, показа босът.

Президентът на „ блаугранас “ взе отношение и по тематиката с видеоарбитража: „ Надявам се да не бъде отритнат за сезона, който идва. ВАР се наложи от ФИФА и има прочут опит в региона, който е позитивен. Идеята е да има усъвършенствания и би било добре да заложим на технологиите. Феновете желаят да си потеглят от стадиона с чувството, че всичко се е случило по най-правилния метод “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР