Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу обяви, че треньорска смяна

...
Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу обяви, че треньорска смяна
Коментари Харесай

Бартомеу обяви кой ще води Барса през идния сезон

Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу разгласи, че треньорска промяна не се планува и Кике Сетиен ще води състава и през идния шампионат. След като “лос кулес” изгубиха купата в Ла Лига, се заприказва, че наставникът може да бъде сменен. Самият експерт също не изключваше да бъде освободен. Според боса обаче това няма да се случи.

“Кике Сетиен има контракт с Барса и ние му имаме вяра за идния сезон”, съобщи Бартомеу в изявление за Mundo Deportivo. Той удостовери, че поддържа връзка със спрягания за треньор Чави Ернандес, само че към този момент той няма да заменя наставника.
 Стоичков побесня против шефовете на Барса: Похарчиха 1 милиард и не завоюваха нищо
Бартомеу увери, че треньорите са тези, които взимат решения кои футболисти да бъдат привличани. “Искам от треньорския щаб да комуникира с играчите и да обменя отзиви с тях, тъй като това сплотява колектива”, предложи президентът.

Той разяснява и трансферната политика, като удостовери казаното преди две седмици, че договарянията за Лаутаро Мартинес от Интер са “замразени”. За следващ път Бартомеу показа, че е сигурен, че Лионел Меси няма да напусне.

А на въпрос дали въпреки всичко каталунците ще привлекат някого, Бартомеу отговори, че клубът към този момент има седем нови попълнения. В броя той включи спазарените младоци Педри (17 година от Лас Палмас), Тринкао (20 година, Брага), Матеус Фернандеш (22 година, Палмейрас), купения от Ювентус Миралем Пянич, както и налагащите се към този момент в първия отбор юноши на клуба Роналд Араухо, Ансу Фати и Рики Пуч.

Бартомеу също по този начин удостовери информацията, че в случай че през идния сезон Луис Суарес запише избран брой мачове, договорът му ще бъде продължен автоматизирано до лятото на 2022 година

Освен това след края на Шампионската лига през август клубът ще разгласи, че е подписал рекламен контракт, съгласно който името на стадиона “Камп Ноу” ще бъде заменено.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР