Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов призна, че ще

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов призна, че ще
Коментари Харесай

Боби Михайлов: Не можем да се справим с натиска върху съдиите, ще търся подкрепа от премиера

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов призна, че ще се търси среща с премиера на страната Бойко Борисов, тъй като от Централата не могат да се оправят с натиска против съдиите, защото това не е тяхна работа.

“Премиерът е осведомен със обстановката, само че си има много държавни каузи. Така или другояче ще предизвикваме среща сред него и президенти на клубове. Ще диря поддръжката на страната, тъй като ние не можем да се оправим с натиска. Ние не сме проверяващ орган. Когато съдиите имат някакъв напън, те би трябвало да сезират съответните органи ", сподели Михайлов.

Ръководителят на БФС разкри, че няма да се бърза с назначението на нов началник на съдиите. Боби също сподели, че главната тежест при избора ще падне върху него, тъй като той би трябвало да вземе решението.

“Не е належащо да бързаме. Сега има им пауза за национални тим. Необходимо е повече време и не сме коментирали имена на днешната среща. Трябва да е сериозен човек, влиятелен и да си схваща от работата. Основната тежест ще падне върху мен, тъй като аз би трябвало да го предложа. Членовете на изпълкома не могат да гласоподават, тъй като там има президенти на клубове и се получава спор на ползи. Откакто съм президент нито един арбитър не ми се е обадил, че е бил натискан. Съдията е човек и може да сбърка, даже повече от един път. В България се насажда мнението, че постоянно е преднамерено. Все отново главната виновност си остава в съдиите, когато вършат неточности. Те има поддръжката на изпълкома. ", съобщи още Михайлов, представен от Спортал.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР