Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов остана много доволен

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов остана много доволен
Коментари Харесай

Михайлов: БФС е първата федерация в света, която регистрира данни в реално време

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов остана доста удовлетворен от свършената работа по цялостната интеграция на вътрешната система на БФС за на процесите и документооборота на професионалния футбол.

Той пусна специфичен пост в формалния си профил в обществените мрежи.

Ето какво написа Михайлов:

‘Пълната интеграция на вътрешната система на БФС за ръководство на процесите и документооборота на професионалния футбол с FIFAID, FIFA Connect и FIFA Clearing House е към този момент приключена.

Бяхме си сложили за цел доникъде на ноември да я създадем. Доволен съм, че успяхме да спазим периодите и да приключим всички действия по преправка, смяна на вътрешните правила, форми и възобновяване на клубните и административни интерфейси в системата.

Получихме специфични поздравления от ФИФА за това, че сме една от първите федерации, приключили този развой, както и първата, която записва данните в действително време.

Чрез FIFA Connect ще можем да наблюдаваме играчи, треньори, рефери, делегати, където и да са по света. Програмата залага на всеки в системата неповторим FIFAID идентификатор, като този код е номер на цифровия паспорт на лицето, носещ след себе си информацията и цялостната му история”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР