Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов не скри радостта

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов не скри радостта
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: Националната фланелка винаги е била символ на гордост

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов не скри насладата си от съдействието с италианския тръст " Макрон ". 

Днес двете страни подписаха контракт до 2028 година, като още през идното лято ще бъдат показани новите екипи на националния ни тим, с които " лъвовете " ще дебютират през юни.
 БФС показа нов сътрудник, националният ни тим сменя екипите през лятото на тази година БФС показа нов сътрудник, националният ни тим сменя екипите през лятото на тази година
" Много съм благополучен, че в годината, в която ще отпразнуваме 100-годишния празник на Българския футболен съюз, успяхме да сключим контракт за партньорство с извънредно реномиран бранд за спортна екипировка като Macron.

Националната фланелка постоянно е била знак на горделивост и съм сигурен, че с нашите нови сътрудници ще успеем да предложим на почитателите артикули от най-високо качество, каквото те безспорно заслужават.

Това влиятелно съдействие единствено още един път демонстрира доверието в българския футбол и бъдещето, което съставите ни имат ", написа Михайлов в обществените мрежи.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР