Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, лично е

...
Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, лично е
Коментари Харесай

Боби Михайлов се стресна от заплахите на Левски и извади петима съдии от шампионата

Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, персонално е декларирал пред Съдийската комисия, че желае правата на петима рефери да бъдат спрени от шампионата. С сходно известие излезе формалната страница на федерацията.

Михайлов наподобява се е стреснал от декларацията на Левски, с която се упорства за нов избирателен конгрес, тъй като явно губи един от най-верните си съдружници в лицето на Наско Сираков.

Ето и целия текст на известието:

Поради зачестилите случаи на неодобрение на клубове от съдийски отсъждания в ППЛ, Съдийската комисия към БФС, по персонално разпореждане на президента Борислав Михайлов, проучва работата на реферите ни и реши следното:

Поради незадоволително показване стопира съдийските права до 31.03.2023 година на Ивайло Стоянов, Георги Димитров и Владимир Вълков (за Първа и Втора професионална лига), както и на Иво Андреев и Димо Димов (за Първа професионална лига).

През месец януари 2023 година ранглистата на VAR арбитрите ще бъде в допълнение редуцирана.

Семеен кодекс към БФС приканва всички рефери да положат оптимални старания за качествено показване, което да дава отговор на големите вложения в тяхното образование и развиване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР