Президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков определи като

...
Президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков определи като
Коментари Харесай

Цветков: Стига толкова! Поведението на бащата на Джокович е срамно

Президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков дефинира като " срамни " обвиняванията на бащата на Новак Джокович - Сърджан, че Григор Димитров е заразил сина му с ковид при идването си в Белград.
Димитър Тасев: Турнирът на Джокович бе проведен като че ли в никакъв случай не е имало COVID-19 (ВИДЕО) Спортният кореспондент на bTV отрази присъединяване на Григор Димитров в Белград
Според Цветков, който е и член на Борда на шефовете на Международната тенис федерация, " част от антуража на международния номер 1 не дава отговор на стандартите за феърплей и нравственос ".
Снимка: Reuters
" Срам ме е, сърбите са наши братя, а Сърджан приказва такива неща. Това е безпричинно държание. Не знам всички обстоятелства по този случай, само че това би трябвало да спре. Новак е първенец, само че наподобява, че част от антуража му не дава отговор на стандартите за феърплей, тенис просвета и нравственос. Стига толкоз! Той атакува Федерер, а в този момент и Димитров. Това е неприемливо и би трябвало да се спре. Говоря като член на Борда на шефовете на Международната федерация по тенис ", сподели Цветков пред френското издание " Екип ".

Снимка: btvnovinite.bg

Той счита, че организирането на веригата от демонстративни шампионати " Адрия Тур " в този миг не е било вярно.
За главата на един Григор Да бъдеш огромен човек и огромен първенец не всеки път значи едно и също
" Новак искаше да направи нещо положително за страната си, родния си град и фамилията си, само че сбърка с " Адрия Тур ". Може да се извини, само че не трябва да упреква други. Това е дребнаво ", разяснява още Цветков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР