Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева изригна

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева изригна
Коментари Харесай

Илиана Раева се възмути от оценките на Татяна Воложанина в Бърно

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева изригна с ядосан пост в обществените мрежи, в който остро разкритикува съдиите на конкуренцията от веригата Гран при в Бърно, Чехия, където присъединяване взе и българката Татяна Воложанина.

, откакто събра 116.000 точки и остана на единствено 0.500 пункта от бронзовия орден.

Раева обаче изрази мнение, че осъществяването на родната прелест не е било оценено действително, като самата тя счита, че българката е заслужавала повече в съставния елемент артистичност.

" Непрофесионално и аморално е да даваш за неприятен образец артистичността на настоящ играч. Член от някогашния механически комитет направи това с Татяна Воложанина. Положихме големи старания в съставния елемент артистичност, само че комисията за артистичност на Гран При в Бърно отхвърля да види този положен труд. Оценката, която Таня получи преди минути е безсрамие. Вярвам, че новият механически комитет към ФИГ няма да разреши да се случва това.
Браво, Таня! ", написа президентът на БФХГ във Facebook.



Днес конкуренцията в Бърно продължава с финалите на обособените уреди, като Татяна Воложанина ще се бори за медалите на обръч, топка и лента.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР