Президентът на Българската федерация по бокс Красимир Инински говори пред

...
Президентът на Българската федерация по бокс Красимир Инински говори пред
Коментари Харесай

Президентът на БФ Бокс Красимир Инински: Предизвикателствата са удоволствие за нас

Президентът на Българската федерация по бокс Красимир Инински приказва пред Safenews.bg за всичко към организацията на най-стария европейски боксов шампионат за дилетанти за Купа „ Странджа “. 74-то издание на конкуренцията се организира тази седмица (20-26 февруари) в столичната зала „ София “ с рекорден брой участници и с някои от водещите боксьори в света. За откриването у нас дойде и президентът на Европейската боксова конфедерация Йоанис Филипатос.

„ Не мога да не бъда удовлетворен, откакто има боксьори от шест континента и ползата към нашия шампионат става все по-голям и по-голям – изрази удовлетворение Инински. – Тук е моментът да благодаря на моя екип, че дружно и с общи старания успяхме да осъществяваме този шампионат дотам, че няма аналог в света. Това е най-силният шампионат в света, с най-вече участници от най-вече държави… Така че аз съм удовлетворен. “

Какво има да показа Красимир Инински за тазгодишния шампионат и за упованията към българските боксьори, може да видите във видеото: