Президентът на Анкарагюджю Фарук Коджа, който беше ядосан след гола

...
Президентът на Анкарагюджю Фарук Коджа, който беше ядосан след гола
Коментари Харесай

По света осъждат побоя над турски футболен рефер

Президентът на Анкарагюджю Фарук Коджа, който беше сърдит след гола на Ризеспор, довел до равенството в последната минута (1:1), удари с пестник съдията на мача Халил Умут Мелер. Когато падна на земята, той беше ритан от хора, написа авторитетното френско издание „ L`EQUIPE ” след снощния скандал в материал, озаглавен „ Президент наби грубо арбитър в Анкарагучю “.

„ Шок в турския футбол: Съдия беше ударен от президент “, пък е заглавието на португалския вестник „ O JOGO “, който показва:

" Това са шокиращите фрагменти, които стигнаха до нас от Турция. Фарук Коджа, президентът на Анкарагюджю, където играе португалецът Педриньо, атакува рефера Халил Умут Мелер с удар след мача с Ризеспор, който приключи при тъждество 1:1. "

Ето какво пишат някои от водещи европейски медии:

Испания, MARCА: " НЕОБИЧАЙНО, СРАМНО И ТЪЖНО! "
" Необичайно, срамно и тъжно: Президентът на Анкарагюджю скочи на терена, с цел да нападна съдията. Президентът на турския тим Фарук Коджа скочи на терена в края на мача и атакува рефера Умут Мелер, тъй като той уточни дузпа против неговия отбор в 97-ата минута против Ризеспор ".

Германия, БИЛД: " СКАНДАЛ В ТУРЦИЯ "
" Скандал в Турция... Шефът на клуба наби съдията. В мача от Суперлигата сред Анкарагюджю и Ризеспор (1:1) имаше грозна офанзива против съдията Халил Умут Мелер. След последния съдийски сигнал президентът Фарук Коджа изтича на терена и удари съдията с пестник в лицето. Докато реферът лежеше на земята, други двама души го ритнаха в главата. Страхлива офанзива против съдията... "

Италия, TUTTOSPORT: „ Турция Е В ШОК: ПРЕЗИДЕНТ НА КЛУБА УДАРИ И РИТНА СЪДИЯТА “
" Халил Умут Мелер беше атакуван от президента на Анкарагюджу Фарук Коджа в края на мача с Ризеспор. Случилото се преди няколко часа в столицата на Турция беше сензационно. В края на мача сред Анкарагюджю и Чайкур Ризеспор, който приключи 1-1, президентът на клуба хазаин Фарук Коджа атакува съдията по невиждан недодялан метод. "

Англия, ДЕЙЛИ МЕЙЛ: „ СЪДИЯТА БЕШЕ УДРАН В ЛИЦЕТО “
„ Президентът на Анкарагюджю удари с пестник и ритник в лицето съдията след мача против Ризеспор в Суперлигата. След мача сред Анкарагюджу и Ризеспор, един от тимовете на Суперлигата, съдията беше ударен с пестник в лицето. Оказа се, че индивидът, който е блъснал съдията, е Фарук Коджа. Мелер падна на земята и беше ритан от най-малко двама души, до момента в който се опитваше да отбрани лицето си. След изнасянето му се видя, че окото му е подуто. Голяма навалица от играчи, треньорския щаб и защитата бързо дойдоха на мястото и стопираха офанзивата. Разтърсеният Мелер се изправи "

Германия, ONEFOOTBALL: „ ПРЕЗИДЕНТЪТ НА КЛУБА НАПАДА СЪДИЯТА “
" Изображенията на президента на Анкарагюджю, нападащ съдията на ФИФА Халил Умут Мелер по време на равенството 1-1 с домакина Чайкур Ризеспор, се появиха в интернет. Веднага след последния съдийски сигнал на мача президентът Фарук Коджа излезе на терена и се изправи против съдията, причинявайки безпорядък. Ясно се видя, че Коджа без съмнение удари съдията в лицето. Той падна на земята, а личният състав се опита да предотвратят по-нататъшна офанзива и да го отбрани. Съдията обаче беше ритнат, до момента в който беше на земята. "

Португалия, РЕКОРД: „ ТУРСКИ СЪДИЯ БЕ УДАРЕН ОТ ПРЕЗИДЕНТ “
„ Когато мачът от Суперлигата бе изправен пред безпорядък, турският рефер беше ударен с пестник от президента на Анкарагючю и реферът беше съборен на земята. Халил Умут Мелер беше атакуван в грозните събития след трагичния мач против Ризеспор. Президентът на Анкарагюджу Фарук Коджа влезе на терена и удари с дясната си ръка лявото око на Халил Умут Мелер, до момента в който той се опитваше да се отбрани. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР