Президентът на АБФ Дончо Донев награди за “Футболист на футболистите”,

...
Президентът на АБФ Дончо Донев награди за “Футболист на футболистите”,
Коментари Харесай

Дончо Донев награди Димитър Илиев за Футболист на футболистите, Акрапович също получи статуетката си


Президентът на АБФ Дончо Донев награди за “Футболист на футболистите”, Акрапович също получи статуетката си

Капитанът на Димитър Илиев и треньорът на „ черно-белите “ получиха премиите за първите си места в 19-ото издание на анкетата “Футболист на футболистите”, която се провежда от Асоциацията на българските футболисти.

Лично президентът на АБФ Дончо Донев връчи статуетката на Димитър Илиев на полувремето на турнирния дуел против, извоюван от пловдивчани с 2:1. Бруно Акрапович пък бе награден от спортния шеф на Локомотив (Пловдив) – Гонзо.

Припомняме, че поради пандемията от COVID-19 тази година нямаше тържествена гала с награждаване на призьорите. Затова Асоциацията на българските футболисти реши да награди поотделно спечелилите в обособените категории.

Анкетата „ Футболист на футболистите “ е единствена по рода си у нас, тъй като в нея вземат участие играчите от Първа и Втора лига, като те сами избират най-хубавия всред тях за сегашния футболен сезон.

Димитър Илиев събра най-вече гласове в допитването, а негови подгласници са от Ботев (Пд) и от.

Бруно Акрапович пък бе определен за най-хубав треньор за сезон 2019/2020. Негови подгласници станаха (Славия) и (Черно море). Босненският експерт е едвам вторият чужденец, печелил анкетата, след Миодраг Йешич (сезон 2004/2005).

efbet Лига 4 кръг, неделя 30 август  Локомотив (Пловдив) 2:1краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР