Президентът и първата дама на САЩ заедно с внучката си

...
Президентът и първата дама на САЩ заедно с внучката си
Коментари Харесай

Внучка на Байдън ще сключи брак в Белия дом

Президентът и първата дама на Съединени американски щати дружно с внучката си Наоми Байдън и нейния избраник Питър Нийл на Южната ливада на Белия дом. Снимка: АП
Следвайте " Гласове " в.

Внучка на президента на Съединени американски щати Джо Байдън ще подписа брак в Белия дом, заяви АП. Наоми Байдън ще се омъжи за Питър Нийл в събота. Това ще бъде 19-ата женитба в историята на Белия дом, оповестява Българска телеграфна агенция.
Според Историческата асоциация към американското президентство обаче за първи път булката е внучка на президента. Това ще е и първата женитба на Южната ливада на Белия дом.
Обща другарка срещнала 28-годишната Наоми Байдън и 25-годишния Нийл преди към четири години в Ню Йорк и от този момент те са дружно. Внучката на американския президент е щерка на сина му Хънтър Байдън. Нийл е приключил неотдавна юридическия факултет на Университета на Пенсилвания. Двамата живеят във Вашингтон.

Девет от 18-те документирани сватби в Белия дом са на президентски дъщери. Последната е на дъщерята на Ричард Никсън, Триша, през 1971 година. Племенници, наследник и братя и сестри на първите дами също са сключвали брак в фамозната постройка. Един от президентите, Гроувър Кливланд, се е оженил в Белия дом по време на мандата си.
Първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън съобщи, че се вълнува да види по какъв начин нейна внучка " възнамерява сватбата си, по какъв начин прави своя избор, по какъв начин се трансформира, разбирате ли, в независима персона, а тя е толкоз красива ". " Така че нямам самообладание всички вие да я видите като младоженка ", добави неотдавна баба ѝ в токшоуто на певицата Кели Кларксън.
Стюарт Макларън, президент на Историческата асоциация към Белия дом, съобщи, че специфичните мотиви в американското президентство не се не помнят бързо. " Ако имате привилегията да отпразнувате там празник или специфичен мотив в живота си, като женитба, това е доста запаметяващо се събитие ", акцентира той. 
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
 
27 Sep 202292805 Sep 2022112207 Апр 2022316125 Март 2022148401 Март 2022209716 Фев 20224160КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022151719 Окт 202277409 Ное 202295224 Sep 20222665
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР