Президентът и ГЕРБ заработиха в синхрон, особено по газовите сделки.

...
Президентът и ГЕРБ заработиха в синхрон, особено по газовите сделки.
Коментари Харесай

Николай Събев: Президентът и ГЕРБ заработиха в синхрон

Президентът и ГЕРБ заработиха в синхрон , изключително по газовите покупко-продажби. Това съобщи транспортният министър Николай Събев за .

„ Почти всички маски паднаха. Ще се види кои още не са. Очевидна е тази на президента, на така наречен съпротива, на Има Такъв Народ и така нататък ”, сподели още той.

Изпитах доста огромно отчаяние , тъй като по време на предизборната акция имах чувството, че с президента сме дружно и че дружно се борим да една естествена България. Че това е индивидът, за който националната идея и суверинетет са неща, които са много важни и това са неща, стоящи над всичко. Дори сред другари доста го защитавах, когато правеше гафовете за Крим. Вярвах, че той ще бъде този стабилизиращ фактор, когато ние желаеме да създадем смяната. Беше явно, че ние ще разбутваме схеми и добре уредени връзки и правила, които са давали опция до този миг България да обеднява ”, разяснява транспортният министър.

Запитан дали е усетил по кое време е почнал разривът в връзките той отговори: „ От момента, в който започнахме корекциите в газовия бизнес . Сменихме управлението в него, говорихме за други неща и пристъпихме към тази позиция, с която желаеме да сложим България в една по-независима обстановка. Веднага, откакто сменихме управлението, започнаха доста забавни изявления от негова страна.
Изпитвах цялостно неразбиране със обстановката на 3 март с Националната работа за защита ”.

„ В обстановката, в която има война в Украйна , в която светът се трансформира и в която нещата не са доста постоянни, тъкмо тогава ние чакаме от един държавен глава да има тази стабилизираща роля и функционалност, с цел да може хората да са по-спокойни, че и това ще премине. Отсъствието на такава позиция и непрекъснатите офанзиви от някое село по отношение на това какво не е и какво би трябвало да направи държавното управление, звучеше разклащащо ”, съобщи Събев.

По думите му от „ Продължаваме Промяната ” са почнали да вършат и вършат нещата, които са дали обещание. „ Разбира се това държавно управление не е безгрешно. На постоянни събирания оценяваме какво би трябвало да подобрим и какво сме създали добре ”, уточни той.

И означи, че самият той е почитател на възгледа за непрекъснатия блян на хората за по-добър живот. „ Вижте изборите от предходната година. Хората доста ясно пазят наклонността и желаят да заявят, че към този момент е извънредно време да заживеем в естествена страна. Те ще продължат да го желаят без значение дали ние сме тук или не ”, счита Събев.

Той разяснява и идното гласоподаване на вота на съмнение. „ Това държавно управление има всички шансове да оцелее . Вижте всички сфери, в които сме създали промени и в който продължаваме да вършим такива ”, уточни транспортният министър.

На въпрос дали е допустима ротация и промяна на премиера Кирил Петков, той отговори: „ Винаги е допустима. Самият Петков удостовери, че за него не е значимо да е единствено министър председател. Моето персонално заричане към Кирил и Асен е, че от момента, в който те не са в ръководството, аз си потеглям от формалната сцена, само че ще продължа битката против мафията ”.

Целия диалог гледайте във видеото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР