Президентът Доналд Тръм обвини Китай в намерение да повлияе на

...
Президентът Доналд Тръм обвини Китай в намерение да повлияе на
Коментари Харесай

Тръмп обвини Китай, че въздейства на изборите в САЩ с търговска война

Президентът Доналд Тръм упрекна Китай в желание да повлияе на идните избори в Съединени американски щати, като поддържа в ескалация на комерсиална война, оповестява Агенция Франс Прес.

" Китай намерено съобщи, че интензивно се пробва да влияе и да промени изборите ни, като нападна нашите фермери, фермери и служащи от промишлеността заради лоялността им към мен ", разяснява Тръмп.

Коментарите на Тръмп са ден, откакто удари с 200 милиарда $ китайския импорт.

Тръмп се е насочил към половината от всички артикули, внасяни в Съединени американски щати от Китай, които неотложно покачват цените за бизнеса и потребителите, които разчитат на тях.

Той също заплаши да наложи мита върху съвсем всички останали артикули, импортирани от Китай, възлизащи на 267 милиарда $ годишно, в случай че Китай не промени комерсиалната си политика.

Съединени американски щати са внесли над 500 милиарда $ артикули от Китай предходната година, само че са изнесли единствено 130 милиарда $.

Това, което Китай не схваща, е, че тези хора са велики патриоти и изцяло схващат, че... Китай се възползва от Съединените щати в търговията в продължение на доста години, разяснява Тръмп.

" Те също знаят, че аз съм този, който знае по какъв начин да го спре. Ще има грандиозни и бързи стопански ответни ограничения против Китай, в случай че се насочат към нашите аграрни стопани, фермери и/или служащи ", изясни той в Туитър.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР