Президентът Джо Байдън в четвъртък случайно разкри пред камерите бележки

...
Президентът Джо Байдън в четвъртък случайно разкри пред камерите бележки
Коментари Харесай

Байдън извади “пищов”, който му припомня как да действа по време на срещи

Президентът Джо Байдън в четвъртък инцидентно разкри пред камерите бележки с указания за държание, направени от неговите сътрудници в Белия дом, към които той да се придържа в общественото пространство, написа Independent.



Някои от съответните инструкции включват изречения като:
„ ВИЕ заемате мястото си “, „ ВИЕ давате къси мнения (до 2 минути) “ и „ ВИЕ си тръгвате “, наред с други сходни инструкции.

Бележките на 79-годишния президент на Съединени американски щати бяха снимани от фотографи повреме на среща с ръководители на енергийната индустрия и промишлеността на вятърната сила в четвъртък. Докато Байдън държеше бележките фотографите ги щракнаха.

Озаглавени като „ Последователност на събитието за вятърната сила “, документът инструктира президента да „ влезе в стаята на Рузвелт и да каже " здравейте " на участниците “, последвано от „ ВИЕ заемате мястото си”, „ Пресата идва “, и „ Вие давате къси мнения (2 минути) “.



След това написа „ Пресата потегля “, последвано от „ ВИЕ задавате въпрос на Лиз Шулър, президент на AFL-CIO “, и „ Лиз се причислява виртуално “.
Завършвайки с „ ВИЕ благодарите на участниците “ и „ ВИЕ си тръгвате “.

По-рано през март президентът Байдън беше видян да носи сходен “пищов”, съдържащ съществени точки свързани с мненията му за съветския президент Владимир Путин.

Той също по този начин беше видян да държи спомагателни бележки и по време на първата си конференция като президент предходната година, която включваше фотоси на публицисти, присъстващи там, с които той планираше да приказва.

Снимките на “пищовите” от срещата в четвъртък бяха необятно публикувани от републиканци и консерватори в обществените медии, които постоянно слагат под подозрение психическата адекватност на президента Джо Байдън и се подиграват с потреблението му на такива бележки.

Източник: Independent


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР