Президентът Байдън за първи път научи за рака на простатата

...
Президентът Байдън за първи път научи за рака на простатата
Коментари Харесай

Байдън не беше информиран за диагнозата рак на министър Остин до седмици по-късно, същия ден като публично: „Не е оптимално“

Президентът Байдън за първи път научи за рака на простатата на министъра на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин във вторник – същия ден като обществеността и месец след диагнозата.

Националният боен медицински център " Уолтър Рийд " разкри във вторник, че Остин е бил диагностициран за първи път с рак на простатата при започване на декември и е претърпял простатектомия на 22 декември. 

По Уолтър Рийд, 70-годишният мъж се възвърне безпроблемно от интервенцията и се върна на идната заран. Неговият рак на простатата е открит рано и прогнозата е „ отлична “, сподели болничното заведение.

U.S. Министърът на защитата Лойд Остин (Kevin Dietsch/Getty Images/File)

По време на хоспитализацията си Остин трансферира пълномощията на своя заместник-секретар Катлийн Хикс и не осведоми Белия дом. Министерството на защитата в продължение на дни сподели, че Остин в началото е бил в Уолтър Рийд за „ планова здравна процедура “, а не интервенция на простатата.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР