Президентът Байдън каза на шеговитите на предизборно събитие в понеделник,

...
Президентът Байдън каза на шеговитите на предизборно събитие в понеделник,
Коментари Харесай

Байдън казва на хищниците, че настоява Израел „значително да се измъкне от Газа“

Президентът Байдън сподели на шеговитите на предизборно събитие в понеделник, че „ безшумно “ упорства Израел „ доста да се измъкне от Газа “ – което прави разкритието единствено дни откакто израелските управляващи взеха решение да понижат равнищата на войските в палестинската територия.

„ Разбирам тяхната пристрастеност и работих безшумно с израелското държавно управление, с цел да ги накарам да понижат и доста да излязат от Газа – и употребявам всичко, което мога, с цел да го направя “, 81-годишният сподели остарелият президент, откакто анти-израелски протестиращи прекъснаха събитието му в църквата Mother Emanuel AME в Чарлстън, Южна Каролина.

Длъжностни лица от Белия дом, в това число самият Байдън, твърдо поддържаха нашествието на Израел за премахване на терористичната група Хамас от власт след изненадващата й офанзива на 7 октомври против Израел, която умъртви към 1200 души, в това число минимум 39 американци.

Миналата седмица израелското държавно управление стартира да отстранява хиляди бойци от северните елементи на линията...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР