Президентът: Алабализмите не са мой прийом, а на други, както

...
Президентът: Алабализмите не са мой прийом, а на други, както
Коментари Харесай

Президентът: Алабализмите не са мой прийом, а на други, както стана ясно от записите


Президентът: Алабализмите не са мой способ, а на други, както стана ясно от записите. Алабализмите не са мой способ. Очевидно те са способ на други, както стана ясно от записите.
Така Румен Радев коментира за първи път
усложнената политическа конюнктура в страната, след като Радостин Василев популяризира записи от съвещание на Национален съвет на „ Продължаваме Промяната ”.

„ Първо трябва всеки, който има упоритостта да прави дълбоки промени в службите, би трябвало да е изцяло наясно, че те не са на президента. Те са на България и са под директното оперативно управление на Министерски съвет –
в лицето на министър-председателя,
а не на президента. Ако искаш да реформираш службите, трябва да познаваш законите на тези служби, структурата, дилемите, функцииите, метода на съдействие на тези служби с задграничните сътрудници, тъй като и това не се познава “, съобщи президентът.
И даде образец, че службите са в действителност
съществено реформирани.

„ Те вършат максимума като старания в границите на бюджета и ресурсите, с които разполагат. Нека да припомня, че управлението на ДАНС предходната година получи премията „ Джордж Тенет “ в Съединени американски щати, която се дава един път в годината единствено на една работа в целия свят “.
От думите му стана ясно, че тази премия
е дадена за „ изключителни заслуги и принос към националната сигурност на Съединени американски щати, за образцовото взаимоотношение в битка с тероризма и подсилване на демокрацията и нейната отбрана от зловредни въздействия “.
„ И в този момент тези хора желаят да обезглавят
това управление, базирайки се на някакви посолства. Това са безспорни нелепости. Алабализмите не са мой способ. Очевидно те са способ на други, както стана ясно от записите “, сподели Радев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР