Президента ни постави задача - държавата да поеме контрол над

...
Президента ни постави задача - държавата да поеме контрол над
Коментари Харесай

Демерджиев: Президента ни постави задачата държавата да поеме контрол над границата

Президента ни сложи задача - страната да поеме надзор над границата. Държавата ще поеме контрола върху " Златния мочур " и милионите, които се изливат от този мочур в джобовете на хората с прякори. Това съобщи на брифинг пред публицисти министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев. Той инспектира Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ".

По думите му друга задача, върху която се работи интензивно е развиването на граничния пункт. Ще се пуснат нови лаборатории, жп линия Одрин-Ямбол и права от Автомагистрала Марица до Лесово. Ще пуснем и нови три линии на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево, посочи министърът.

Очаквам да завърши 10-годишната употребата от частни лица , безапелационен бе той.

Демерджиев уточни, че Министерство на вътрешните работи проверява метода на стопанисване на обекта. Той добави и че се ревизира информация на Национална агенция за приходите за касови апарати, които не са били свързани към системата на организацията по приходите . По думите на Демерджиев за установените нарушавания досега не е формирана нито една кореспонденция.

Преди да се проверява закононарушение, би трябвало да се съберат данни и да се внесат в прокуратурата, разясни той.

Министърът разяснява и мигрантския напън. Той посочи, че в последните дни са вижда спад в опитите да се премине границата, като те се свеждат до 120-130. Демерджиев уточни, че военните интензивно ремонтират засегнатите сектори по граничното оборудване. Оградата се преодолява за минута. Дали по нея има или няма дупки не ни оказва помощ, оказва помощ ни техниката която стои зад оградата, сподели още той.
 Държавата си взе назад
Държавата си взе назад " Златния мочур "

Дезинфекцията на " Капитан Андреево " се поема от държавна компания, разгласи Явор Гечев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР