Президенът на испанската Ла Лига Хавиер Тебас се изказа много

...
Президенът на испанската Ла Лига Хавиер Тебас се изказа много
Коментари Харесай

Шефът на Ла Лига скочи на Реал, Барса и Юве: Президентите им лъжат повече от Путин

Президенът на испанската Ла Лига Хавиер Тебас се изрече доста остро против босовете на трите клуба - Ювентус, Реал (Мадрид) и Барселона, които стоят в основата на възможното основаване на европейската Суперлига. Той даже изригна, казвайки, че тримата лъжат повече и от Владимир Путин.

" Аниели ще би трябвало да изясни доста добре. Ако не го направи, значи лъже. Преди седмица, в неговата къща имаше среща сред представители на трите тима. Сега споделят, че не желаят да има закрепени слотове, а Реал Мадрид ще желае да е първият слот. Това е неистина. Много ще е мъчно за огромна част от британските клубове да са част от възможна Суперлига. Възможно е и да отпадат 2-3 тима, само че постоянно ще си вземат участие Ювентус, Барселона и Реал. Много ще е мъчно някой от тях да отпадне ", съобщи Тебас пред английското издание " Daily Mail ".
 Ще има ли Суперлига? Аниели разкри детайлности
Ще има ли Суперлига? Аниели разкри детайлности

" Според мен, Суперлигата не се е провалила "

" Те стават врагове на УЕФА и Висшата лига, които са срещу техния модел. Знаем го. Каквото и да споделят, работят против УЕФА. Честно казано мисля си, че лъжат повече и от Владимир Путин. Настояват, че Суперлигата няма да се отрази върху локалните лиги. Трябва да ни мислят за някакви идиоти. Всички сме наясно, че това е неистина ", съобщи още босът на Ла Лига.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР