През зимата Лудогорец бе много пасивен на трансферния пазар. Едва

...
През зимата Лудогорец бе много пасивен на трансферния пазар. Едва
Коментари Харесай

Лудогорец с активизира сериозно на трансферния пазар

През зимата Лудогорец бе доста въздържан на трансферния пазар. Едва в края на прозореца разградчани направиха един ход и взеха национала Ивайло Чочев. През лятото обаче те ще трансформират метода си. И ще привлекат минимум трима футболисти, разбра " Тема Спорт ".

Със сигурност приоритет в селекцията ще бъде привличането не на един, а на двама халфове. Причината е, че 30-годишният португалец Клод Гонсалвеш реши да не възобновява контракта си с клуба. И след края на акцията минава като свободен сътрудник в полския Легия (Варшава). Звездата на Лудогорец Якуб Пьотровски пък чака трансфер. Той направи възторг тази акция, а наред с това се утвърди в националния тим на Полша, с който се класира на европейското. Към него има интерес от Галатасарай и Виляреал, като цената му е към 10 милиона евро.

Наред с това Лудогорец сигурно ще вземе и централен бранител. През зимата тимът бе изоставен от Франко Русо (под наем в Льовен) и Игор Пластун, а играчи на тази позиция не бяха привлечени. А през лятото може да бъде продаден Оливие Вердон.

Лудогорец следи играчи и на други позиции.

Интересното е, че единственият взет през зимата - Ивайло Чочев, към момента не съумява да се утвърди в състава и да завоюва титулярно място. Халфът бе на терена в 8 турнирни мача, само че единствено в един от тях бе титуляр. Той означи и едно попадение - при разгрома с 6:0 над Локомотив София.
 Шведски гранд ще опита да отмъкне значим състезател на Лудогорец
Шведски гранд ще опита да отмъкне значим състезател на Лудогорец

Още през зимата от този клуб оповестиха, че са в контакт с сътрудниците на футболиста
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР