През юли на хоризонта изгря като първа сила партията на

...
През юли на хоризонта изгря като първа сила партията на
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Вече разкриха Слави Трифонов и Кирил Петков като евроатлантици, пускам обява за нов спасител

" През юли на хоризонта изгря като първа мощ партията на Ку Ку бенд. „ Гласувах за Славито, тоя да се маха! “ отговаряха жителите на репортерските анкети. Какви са вижданията на Славито по вътрешната и външната политика, по суверенитета на България, стандарта на живот на народа и енергийните катаклизми, беше мъгла. Ясно беше единствено, че Има Такъв Народ са евроатлантици до гроб, а политолозите ги назоваха „ патриоти “ кой знае за какво.

Евроатлантизмът на Славито е прочут още от 2003 година, когато прикани България да изпрати войски в Ирак. Изпратихме и починаха 13 млади българи. Патриотично. Всъщност той изпълняваше поръчки да очерня действителните патриоти и националисти през годините. С клюки, неистини и брутални подправени вести. Така направи въздействие и пари. Осъдих го за неистини по мой адрес, на никой не разбра това.
" Политически зоопарк ": Предложенията на Слави Трифонов към Скопие - огромна неточност или прагматизъм
Отпадане на визите за влизане в Съединени американски щати за българите и неотложно приемане на страната в шенгенското пространство изиска водачът на " Има так...
Прочети повече
Системата работеше за него, за кумира му Бойко, за другия му идол Доган, за мадридския актьор и останалите колониални назначения. Истинските националисти и патриоти трябваше по остарял талмудистки бит да се показват като злодеи, психопати и скандалджии. Така е и до през днешния ден, написа водачът на " Атака " Волен Сидеров във Facebook.

" През ноември пък, първа мощ стана една недопечена баница. Коалиция, стъпила на партията СЕК на Георги Манев от Бургас, която беше конзола на Валери Симеонов години наред и го учеше по какъв начин се вършат огради с Турция с доста пари и по какъв начин се менажират общински бюджети. Впрочем през 2017 г партия СЕК, в този момент мандатоносител на „ Продължаваме промяната “, беше част от обединението „ Обединени патриоти “ по гледище на Валери. Но там нямаше мениджърска вероятност, както при Киро.

Другият мандатоносител е партийката на Настимир, някогашен костовист, някогашен бойковист, някогашен куневист и маяманоловист… и сегашен народен представител, какъвто не би станал посмъртно в случай че участваше независимо с партия ВОЛТ. И в този момент СЕК и ВОЛТ получават по равно партийната дотация от 5 385 128 лева, по този начин е по закон. А Има Такъв Народ ще вземе 1 997 808 лева, въпреки че направи референдум срещу дотациите.

Но си мисля какъв брой е изменчив векторът на националната обич. Тия дни чета, че спасителят Слави предложил да изтъргуваме Македония против щатски визи и Шенген. Гениално и патриотично! Отзивите в обществените мрежи бяха разбиващи. На последващи избори партията на Ку Ку бенд евентуално няма да вземе и %.
Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация към Слави Трифонов: Язък ти за патриотичните песни
Бившият народен представител Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация отговори на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов и позицията му по отношение на стартирането на Северна Македония...
Прочети повече
Другият избавител от ноември стана министър председател. И какво следим отново в обществените мрежи? Допреди месец не даваха дума да се издума за Киро. Ама попълнил декларация с погрешно наличие, но нарушил Конституцията…Няма значение. А оня от Банкя какви ги вършеше? Я, стига сте го одумвали момчето, да му дадем късмет – по този начин звучеше преобладаващото мнение в интернет.

По Нова година, обаче, Киро направи няколко изказвания и течението се обърна. Най- потресаващо се оказа обещанието му да ревизира умряли от коронавирус дали нямали подправен документ. Прочетох подобен гърмеж от отвращение след тази му демонстрация, че ми стана жалост за момчето. Ако по този начин я кара, СЕК и ВОЛТ няма да се радват дълго на дотацията.

Е, какво ще вършим в този момент, господин Сидеров, питат ме жители по улицата, защото и аз като Киро вървя пеш по София, само че без петима от НСО. И аз давам отговор – умерено, ще пусна публикация:

„ Търсим избавител на България. Гражданство, обучение, компютърна просветеност, политическа стратегия и езици – по споразумение…Пробен период – 3 месеца. “
Слави Трифонов: Падане на визите за Съединени американски щати и приемане в Шенген, с цел да " пуснем " Северна Македония в Европейски Съюз
Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов сложи условия, с цел да промени България позицията си и да утвърди преговорната рамка на Севе...
Прочети повече
До Великден няма метод да не излезе нещо, а народът е толерантен, ще изчака…

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР