През юли месец гаджето му Пенелопе се тупаше гордо в

...
През юли месец гаджето му Пенелопе се тупаше гордо в
Коментари Харесай

Иван и годеницата му Пенелопе фалираха бизнес на баща му Йордан Динев

През юли месец гаджето му Пенелопе се тупаше гордо в гърдите, че обичаният й й се е доверил и е оставил напълно на нея популяризирането на ресторант, който е част към хотелски комплекс на фамилия Диневи в Свети Влас.

Освен че пускаше многочислени изявления в Инстаграм, тагвайки се от въпросното място, инфлуенсърката набута изисканата механа в ефира на предаването „ На кафе “, като предложения репортерката Деси да я интервюира в заведението край морето. Дори пробваха салати от менюто.

„ А в този момент желая да те поканя в един ресторант, той е на моят другар. Аз му оказвам помощ с популяризирането и с каквото мога. И му искам триумф, защото това е неговото първо начинание и имам вяра в него и го поддържам. Това е едно приказно наше кътче в Свети Влас “, изясни предишния месец Петя в утринното шоу.

Към днешна дата близки до младата двойка издават, че Иван и Пенелопе не са се справили с мениджмънта на ресторанта. Проверка на HotArena демонстрира, че инфлуенсърката е изтрила всички тагове и фотоси, които си е направила в заведението. Вече не пуска всекидневни сторита в Инстаграм, както правеше преди, от там и се преструва като че ли този бизнес в никакъв случай не е съществувал.

Докато мястото работеше, тя канеше разнообразни свои приятелки, с цел да обядват или вечерят дружно. Срещите им бяха снимани в рекламни видеа за обществените мрежи, в които се виждаше, че в близост няма други клиенти с изключение на тях. И естествено неналичието на гости е довело до края на начинанието им.

За голямо страдание на Йордан Динев, младежите ще продължат да му точат парите, без да правят никаква основна работа за фамилното богатство.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР