През юли ЕНЕРГО-ПРО реализира проект за обновяване на мрежа ниско

...
През юли ЕНЕРГО-ПРО реализира проект за обновяване на мрежа ниско
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО инвестира 55 000 лева в реконструкция на въздушна мрежа в село Панайот Волово

През юли ЕНЕРГО-ПРО осъществя план за възобновяване на мрежа ниско напрежение в село Панайот Волово, община Шумен. Реконструкцията е част от плануваните за 2017 година действия по капиталовата и ремонтна стратегия на сдружението, а вложените средства надвишават 55 000 лв..

Проектът в село Панайот Волово включва замяна на детайли от електрическата мрежа, захранваща по-голямата част от обитаемото място. В рамките на осъществените ремонтни действия са заменени 14 стълба с нови стоманенобетонни стълбове ниско напрежение по трасето на извод от трафопост Парка, ситуиран в селото. Енергийното оборудване е от основно значение за зареждането на Панайот Волово, защото доставя електрическа енергия на повече от половината поданици. Паралелно с подмяната на стълбовете се влага и нов извит изолиран проводник, който заменя остарялата въздушна мрежа, построена от медни и алуминиеви оголени проводници. Общата дължина на обновената мрежа е близо 3 500 метра.

Благодарение на отличните му механически характерности посредством потреблението на актуален изолиран проводник в възобновяване на въздушната електрическа мрежа се реализира високо качество на доставяната сила даже при неподходящи метеорологични условия. Осъществяването на плана за възобновяване на мрежата ще подсигурява по-сигурно електрозахранване за 140 семейства и компании в село Панайот Волово.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР